Bridge+ - Bridgeclub Diemen-Noord

Hoofdmenu:

Bridge+

Bridge+ bridgeclinic en drive

Ook het komend seizoen zal op iedere eerste zondag van de maand een bridgeclinic worden georganiseerd onder de naam Bridge+. Aan de hand van het leerboekje "Op weg naar de A-lijn" zal Nico Portegijs ons langs verschillende bied- en speelproblemen leiden.

De clinic begint om 12.00 uur. Om 13.15 uur begint de drive. Tijdens de drive komt een aantal spellen langs waarin het thema van de clinic terugkomt. Het is mogelijk om alleen aan de drive mee te doen.
Op zondag 4 november is er een speciale clinic, die verzorgd wordt door Tim Verbeek, een Nederlandse topspeler die met 6868 punten de ranglijst van de nationale transfer-race aanvoert (augustus 2018). Leden van de ASV en van Bridgeclub Diemen- Noord hebben voorrang bij het inschrijven op deze clinic.

Hieronder de data en onderwerpen voor het seizoen 2018/2019:
Zondag 7 oktober            onderwerp: Beschermend bieden
Zondag 4 november        Gastdocent Tim Verbeek, met als onderwerp: Tellen, tellen en nog eens tellen
Zondag 2 december         onderwerp: Uitkomen
Zondag 6 of 13 januari*  onderwerp: Negatief doublet  *Let op: deze datum staat nog niet vast
Zondag 3 februari            onderwerp: Check Back Stayman
Zondag 3 maart                onderwerp: Multi 2 ruiten
Zondag 7 april                  onderwerp: Risico's afspel onder de loep

Deelname aan de clinic en drive kost € 2,50 voor ASV-leden en € 3,50 voor alle anderen. Voor de gastclinic op 4 november is de toegang € 7,50. Tim pakt het iets anders aan, o.a. clinic en drive zijn dan niet gescheiden.
Op de zondagen zal het boekje "Op weg naar de A-lijn" te koop zijn zodat je alles nog eens rustig kunt nalezen voor € 10 (winkelprijs € 12,50).
Na afloop van het clinic gedeelte zijn er diverse broodjes te koop.

Deze serie clinics organiseren wij ook dit jaar in samenwerking met Bridge Club Sans Atout.
De locatie is  De Schakel,
Adres:  Burgemeester Bickerstraat 46-A te Diemen. Opgeven via irmablitslive.nl / 0651161968